perjantai 27. toukokuuta 2011

Viikko 21


Kata & Eva

Maanantai
Aamulla raahustettiin vikoja kertoja enkuntunnille. Sieltä mentiin aamun avaukseen jossa kerrottiin Nikkilässä kuolleesta tytöstä ja animaatiokerhosta. Sitten tultiin luokkaan ja tehtiin itsearvionti ja puhuttiin jotan salamoista. Lopulta mentiinkin jo syömään.
Pian ruokavälkän jälkeen Rauno tuli luokkaan, ja ilmoitti että mennäänn tvt-luokkaan-. Sillä sitten tehtiin matikkaa. Kun tultiin koneluokasta piti olla hissa, muttakun kakki halusi tehdä äikkää niin tunti vahtuikin sitten äikän tunniksi. No sen jälkeen meillä sitten oli sitä hissaa. Lopuksi pojat pääsi kotiin, kun meillä tytöillä oli vielä liikkaa.

Tiistai
Pojilla alkoi liikalla, tytöt tuli vasta tunnin myöhemmin. Liikan jälkeen oli ussaa, ja sitten olikin kuvista. Jatkettiin kuitenkin jotain ihme ohjelmaa jota katottiin ussan tunnilla. Toisella kuviksen tunnilla tehtiin infoa huomiseen Suomenlinna retkeen. Sitten vaan tietokone luokkaan. :) Lopuksi olikin ruotsia ja sitten vaan kotiin.
Keskiviikko
Oltiin päivä Suomenlinnassa. Mentiin aluksi bussilla, sitten metrolla, kävellen ja lautalla. Linnassa sitten tutkiskeltiin luolia. :) Takaisin tultii lautalla, kävellen, metrolla ja bussilla.


Torstai
Aamu alkoi aika aurinkoisesti, ja enkulla. Katottiin leffaa. A-luokkalaiset ilmoitti että mennään tänään liikkatunnilla Taasjärvelle. Sinne saisi sitten ottaa herkkuja ja sellaista mukaan. Ihanaa kun meille B-luokkalaisillekkin oli ilmoitettu asiasta... Kyllähän me mentiin sinne, ja kun tultiin mentiin syömään hernekeittoa. Ruuan jälkeen annettiin pari kirjaa Raunolle takaisin ja sitten tehtiin jotain ihmettä. :)



Perjantai
Kata on vihdoinkin koulussa, onkin ollut jo tarpeeksi kauan kipeenä... Aluksi oli musaa, mutta tehtiinkin matikkaa. Sitten oltiin kone luokassa täyttämässä Kiva-kysely, jonka jälkeen Rauno antoi ohjeita maanantain melontaretkeä varten . Lopuksi oli ruotsia. Sitten vaan kotiin!  HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti