maanantai 6. kesäkuuta 2011

Viikko 22



 Järjestäjä OTTO
Viikko 22  (Viimeinen!)
Maanantai
Lähdimme melomaan kanooteilla. Koululla piti olla klo.9.40. Sillo ku me lähdettiin ni sato ku esterin ...... mut sitte ku tultii takas päi niin paistoi aurinko. Siellä oli ihan kivaa. Koulu loppu klo. 12.50
Rauno: Otettiin vähän lyhyempi lenkki sateen takia. Kaikki meloivat ihan hyvin ja jätesäkit olivat tyylikkäitä sadetakkeja :)
Tiistai
Ekana tultiin koululle. Sieltä lähdimme kävelemään kohti Pilvijärveä. Rauno ja Kake oli valinnut pisimmän mahdollisen reitin. Sitte kun oltii Pilvijärvellä niin pelattii esim. fudista ja jotkut meni uimaa, ja jotkut vaa makas nurmikolla. Sieltä mentii Raunolle ja sai lähtee Raunolta klo. 13.45.
Rauno: Aivan mahtavasti jaksoivat kaikki pisimmän mahdollisen reitin ja Katajankaarellakin kaikki olivat hyviä Foxin leikittäjiä!

Keskiviikko
Ku me tultii kouluu ni alkuu vietiin jotain kirjoja ja sen jälkeen mentiin johonkin lauluharjoituksiin.
Ja sitte taas siivottii. Sen jälkee alotettii kattoo leffaa. Rauno kävi kehityskeskusteluja leffan aikana.

Torstai
ONNEKS vapaapäivä!

Rauno: Perjantaina siivottiin luokka lopullisesti. Juhlaa harjoiteltiin urakalla. Kävin melkein kaikki kehityskeskustelut (joillain oli tosin kiire jo kotiin...)

Lauantaina oli juhla. Kiitos kaikista kivoista lahjoista! Kiitos ennen kaikkea koko luokalle ja vanhemmille että tämä viimeinen oma luokkani oli aivan mahtavaa uranlopetusseuraa! Olitte hienosti yhteistyössä!
TÄMÄ BLOGI JÄÄ AINAKIN TOISTAISEKSI ELÄMÄÄN OMAA ELÄMÄÄNSÄ NETTIIN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti