lauantai 7. toukokuuta 2011

Viikko 18


Eva&Kata

MAANANTAI
Koulu alkoi ihanan viikonlopun jälkeen Kaken enkulla. Sieltä sitten mentiin aamunavaukseen jossa kerrottiin äitienpäivästä, joka on sunnuntaina. Sen jälkeen ei ollutkaan välkkää vaan riennettiin VA&lukutunnille. Luettiin ainakin luku kirjasta Herttuan Hovissa. Joka luvusta piti tehä neljä muistiinpanoa. Seuraavaksi mentiin ruokailuun. Kun oltiin syöty vatsat täyteen nakkikastiketta, peruna ja salaatti-kuka mitäkin noista-oli välkkä, jonka jälkeen alkoi karttatehtävät. Niitä sitten tehtiin omaan tahtiin. Sitten oli kansionäyttely, luokassa oli aika hulina kun kierrettiin kansiolta toiselle. Välkän jälkeen oli Kynätaituria. Katottiin kanssa Euroviisuvideoita. Lopulta pojat pääsi kotiin ja meillä tytöillä alkoi liikka jossa oltiin futista.
TIISTAI
Päivä alkoi ussalla, tai pojilla alkoi aikasemmin jo liikalla. Ussassa katottiin videota miehestä ja karhuista.
Sitten oli kuvista kaks tuntia. Välissä käytiin syömässsä kalaa, perunaa ja vihanneksia. Jotkut lähti kuviksen jälkeen syömään jäätelöä Ingmanille. Mentiin nääs tekemään kevätjuhlaan dokumenttia.
Nyt ollaan sitten tultu sieltä ja oli ruotsin tunti, jolla oli miniläppärit.

KESKIVIIKKO
Jokaisella on reput/laukut täynnä karkkia tai sipsiä, koska on kuukaudenraina. Kukaan ei ollut aluksi välkkävalvonnassa, poijat ei päässy heti ulos!!! Siis ussan tunnin jälkeen. Sittten kaikki lähti odottamaan rainan alkua. (Kata: kuukaudenrainaleffana on: Koirankynnenleikkaaja.Leffan välissä on ruokailu.) Ruoka on jauhelihakeittoo.
Oma kommentti leffasta: Ihan ok.
Katan kommentti: Vanhanaikainen.
Lopuksi oli kässää ja sitten päästiin kotiin,

TORSTAI
Päivä alkoi enkulla. Täällä luokassa vielä vähän kertaillaan seuraavan tunnin lintukokeeseen. Äkkiä tulee kuulutus että kaikki äkkiä luokkiin ja sieltä välttömästi saliin. Siellä juteltiin ruokailusta.
Sieltä sitten tultiin omaan luokkaan ja tehtiin se lintukoe. Pojat piti sitä ennen oman kuorohetken. :--D Sitten kiirehdittiin liikkatunnille. Pelattiin pesäpalloa, pojat omassa, tytöt omassa jokkueessaan. Lopulta oli ruokailu, silakkapihvejä, perunamuusia ja salaatti. Ei ollut oikein meidän makuun, mutta eihän aina voi olla lempiruokaa. Oisi kiva päästä koulusta aikasemmin, kun pitäisi päästä bussiin... No, lopuksi oli hissaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti