perjantai 5. marraskuuta 2010

Viikko 44


Viikko 44
Järjestäjät: Santtu ja Joni

Maanantai
Ihana koulupäivämme alkoi Kauko Kivisalon pitämällä englannintunnilla. Meillä oli sanakoe joka oli joillekin helppo ja joillekkin vaikea. Läksyksi meille tuli suomentaa tekstiä. Englannin jälkeen meillä oli aamun-avaus. Meille kerrottiin uudesta urheiluryhmästä mikä oli tarkoitettu 12-17 vuotiaille. Sitten siellä kerrottiin minkälainen on hyvä ystävä. Aamun avauksen jälkeen meille kerrottiin tarina kiinalaisesta kissasta. Tarinan aikana meidän piti kirjoittaa asioita mitä jäi mieleemme.  Seuraavalla tunnilla me kirjoitettiin kanssa erilaisista kirjallisuuksista. Seuraavalla tunnilla meille annettiin miniläppärit ja meidän piti kirjoittaa Afrikasta asioita. Tytöillä oli liikunnassa koripalloa ja pojat lähtivät kotiin ja liikuntatunnin jälkeen lähti tytötkin.

Tiistai
Pojilla oli ensimmäinen tunti liikuntaa. Liikunnassa meillä oli koripalloa ja amerikkalaista polttopalloa. Seuraavan tunnin alussa meillä oli aamunavaus jossa meille kerrottiin pyhäinpäivästä. Sitten menimme tunnilla ja kirjoitimme kristinuskon historiasta. Seuraavaksi meillä oli Satu-Minnan pitämää ihanaa kuvaamataitoa kaksi tuntia. Ensimmäisellä tunnilla teimme linnoja paperista. Ensimmäisen tunnin jälkeen meillä oli ruokailu. Ruokana oli puuroa,leipää,kanelia,kurkkua ja kinkkua. Syömisen jälkeen menimme takaisin kuvaamataidon tunnille :(. Jatkoimme siellä paperi linnoja. Paperi linnojen rakennuksen jällalkeen meillä oli historian koe. Osa lähti kotiin kokeen jälkeen ja jollain jatkui ruotsilla. Koe oli helppo ja vaikea. Ruotsin tunnilla me haettiin pikkukoneet ja meidän piti kirjoittaa horoskoopimme ruotsista suomeksi. Ja vihdoinkin päästiin kotiin.
Keskiviikko
Jälleen kerran tultiin reippain mielin kouluun. Päivä alkoi uskonnolla. Katsoimme ohjelmaa suomalaisista nuorista jotka ovat tehneet rötöksiä. Ohjelman jälkeen meillä oli matikan treeniryhmät. Elikkä treeniryhmissä treenattiin matikkaa. Matikka treenauksen jälkeen me siirryttiin äidinkielen jännittävään maailmaam ja se kevensi juttuja kun saatin mennä ulos luokasta. Äidinkielen tunnin jälkeen menimme syömään. Ruokana oli nakkikeittoa,päärynää,leipää ja näkkileipää. Mahat täynnä me mentiin reippaasti tunnille. Tunnilla meille kerrottiin satua kiinalaisesta kissasta ja meidän piti kirjoittaa siitä muistiinpanoja. Seuraavaksi me mentiin tietokone luokkaan. Meidän piti kirjoittaa uskonnon tai historian kirjasta lauseita koneella ilman isoja kirjaimia,pisteitä ja pilkkuja. Vieruskaverin piti kirjoittaa se oikein. Meidän kuitenkin piti irrottautua tietokoneista ja lähteä käsityön tupla tunneille. Pojat tekivät käsitöissä löyly kauhaa ja tytöt tekivät laukkuja. Sittempä meidän koulu loppuikin.
Torstai
Meidän koulu alkoi musiikilla. Meillä oli taas kerran sijaisena Tapio. Meille soitettiin klassista musiikkia ja meidän piti ajatella mitä siitä tulee mieleemme. Musiikin tunnin lopuksi jotkut soittivat rumpuja. Seuraavaksi meillä oli matikan koe. Kun kokeen oli tehnyt niin sai mennä ulos luokasta. Kokeen jälkeen meillä alkoi liikunnan tupla-tunnit. Meidät jaettiin ryhmiin. Ne jotka menevät koripallo turnaukseen menivät toiselle puolelle salia ja ne jotka eivät menneet menivät toiselle puolelle. Koripalloilijat harjoittelivat koripalloa turnausta varten ja muut olivat amerikkalaista polttopalloa. Liikunnan jälkeen menimme syömään. Ruokana oli jauheliha-pihvejä ja perunaa. Mahat täynnä pihvejä vaivauduimme menemään vielä Kauko kivisalon pitämälle englannin tunnille. Me teimme tehtäviä ja saimme läksyt elikkä aika tavallinen tunti. Tunnin jälkeen me pääsimme koulusta kotiin.
Leirikoulu-ilta

Me pidettiin luokkamme järjestämä leirikoulu-ilta. Me katsottiin luokkalaistemme ottamia kuvia ja jotkut meidän luokkalaiset selostivat mitä kuvissa tapahtuu. Jotkut toivat karkkia koska ne olivat kanssa nyyttärit. Me kanssa katsottiin Marin tekemä leirikoulu video. Me saatiin leirikoulu lehdet joitten mukana tuli se Marin tekemä leirikoulu video. Sitten kun kaikki oivat syöneet/juoneet ja katsoneet esityksiä niini jotkut menivät discoon.


Perjantai
Tulimme jälleen kerran pirtein mielin kouluun. Päivämme alkoi matematiikalla jossa käsittelimme desimaali-lukuja. Seuraavaksi meillä oli musiikin tunti jossa loput tekivät rumpu-kokeen. Musiikin tunnin jälkeen meillä oli ruoka. Ruokana oli kinkku-kiusauksen tapaista ruokaa jossa oli kinkkujen sijasta lihapaloja. Mahat täynnä tulimme jälleen tunnille jonka piti meidän oma opettaja Rauno Haapaniemi. Ensimmäiseksi meille jaettiin eilisestä jääneitä juomia ja karkkeja. Jaon jälkeen me jatkettiin satua kiinalaisesta kissasta. Elikkä meidän piti kirjoittaa muistiin panoja tarinasta. Tunnin jälkeen osa lähti kotiin ja toisilla jatkui ruotsilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti