perjantai 12. marraskuuta 2010

Viikko 45


Järjestajät Mikael, Sampo feat. Santeri
Maanantai
Alkoi englannin tunilla. Enkun tunnin jälkeen oli ”ihana” aamunavaus :) !
Sitten aloimme katsomaan Whale Rideria(Valas Ratsastaja) siis se on sen leffan nimi. Siinä oli 13-vuotias tyttö ja oli puoliks Uusi-Seelantilainen tytön nimi oli Paikea (Pai) joka oli ''maori''. Leffa oli iha ok.:) (on ollu PAALJON parempiakin leffoja)
Leffan jälkeen pääsi himaan jeeeej!!!!!!! Tytöillä jatkui liikunnalla. Heillä oli korista ja he harjoittelivat ''miespuolustusta'',sitten hekin pääsivät kotiin.

Tiistai
Ensin oli liikka-tunti.Oli koripalloa. Siinä oli jotain harjoitus juttua...
Toka tunti oli ussaa. Mikael meni ortodoksiin ja Mari ja Sampo menivät ET:hen.Pikkuvälkän jälkeen oli kuvista ”kuvaamataitoa” :D.Kuviksessa oli jotain perspektiivi huuneiden tekemistä. Ruokana oli kananugetteja ja curry kastiketta. Kuvis jatkui seuraavalla tunnilla perspektiivillä.Kuvis tunnin jälkeen oli matikkaa. Tehtiin oliko ne desimaali lukuja :/ ja saatiin hissan kokeet takasin. Ja sen jälkeen loppui koulu, paitsi ruotsin lukijoilla he pääsivät sitten myöhemmin pois tunnin jälkeen.
Keskiviikko
Busimme lähti 9:00 kohti Itiksen-uimahallia.Siellä oli kivaa,kylmä-allas oli kylmä :S.Pore-allas oli lämmin :).Siellä oli liukumäki joka oli iha kiva ja hyppytorni mistä moni hyppi. Jo Jesse hyppäsi bäkkäreitä ja Joni pääkkejä. Jotkut ostivat kahvilasta jotain mässyy ja jotkut automaaatista.Olimme 4A luokan kanssa uimassa. Bussimme lähti 11:30 olimme perillä 12:00 jolloin söimme koululla kalakeittoa. Sitten oli yksi raunon tunti jossa kirjoitimme Afrikka juttuja ja katsoimme videoita. Ja sen jälkeen 2 kässä tuntia. PS:Uimahallisa oli KIVAA!!!:D
Torstai
Koulumme alkoi 8:40.Eka tunti oli musaa.Musiikissa teimme jotai pantomiimi esityksiä, ja kaikkien esitykset onnistuivat omasta mielestäni (Sampon mielestä).Sen jälkeen oli matematiikkaa (jotai tylsii tehtävii?!?!?!)Sitten liikunnan tunti. Siellä tejimme koripallo harjoituksia ja pelattiin korista ja mun (Sampon) tiimi voitti kaikki pelit. Viiminen tunti olikin sitten Kaken enkku jossa tarkistimme läksyn ja vastasimme lauseisiin enkuksi. Niin meillä oli myös suullinen sana koe. Sellanen tavallinen päivä ja enkun tunti.
Perjantai
Kouluun 8.40 niillä jotka olivat et:ssä ja niillä joilla ei ollut et:tä niillä alkoi 9.40. Et:ssä kirjoittelimme juutalaisia juhlia. Tokatunti/ekatunti oli matskuu tvt luokassa. Teimme nelos luokan kevät-tehtäviä pari kappaletta ja loppu tunti oltiin vapaasti netissä. Musaa, musaa sitten. Jatkoimme tavallaan pantomiimi esityksiä. Keksimme miltä esitykset kuullostaisivat. Viikon lopetuksessa jatkoimme Kakolaa. Sitä voi seurata yle areenassa tai telkkarissa. Joillakin loppu koulu paitsi ruotsin lukioilla. Ruotsissa katsoimme urheilu ohjelmaa ja meidän piti kirjoittaa siitä asioita. Sellanen aika normipäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti