perjantai 29. lokakuuta 2010

Viikko 43


Järjestäjät: Silja ja Kate
Maanantai

Koulu alkoi viikonlopun jälkeen taas Kaken enkulla niinkuin aina maanantaisin. Aloitimme uuden kappalen suomennosta
vihkoon, ja sen jälkeen kuuntelimme kappaleen levyltä. Läksyäkin ehti tulla sillee mukavasti..
Sitten mentiin aamunavaukseen jossa puhuttiin enimmäkseen versosta.
Toisella tunnilla saatiin bilsan kokeet ja kaikilla oli mennyt aikas hyvin!  http://esk.edu.sipooinstituutti.net/6bsivut/kokeita/bg%2018.10..html  Sen jälkeen katsoimme jtn Obaman autosaattuetta:D Lopputunnista oli aikalailla vapaata. Ruokana oli lohikeittoa (ei niin miellyttävää sellaista :S) Kohta kello soi ja mennään tietsikkaluokkaan etsimään tietoa Afrikasta.
Viides tunti kirjotimme muistiinpanoja päihteistä ja katsoimme klipin päihteistä.
Seuraavalla tunnilla mennään taas tietsikkaluokkaan tekemään tehtäviä, mutta tällä kerralla matikasta.
Sitten lopuksi vielä tyttöjen sisäliikuntaa.
Liikunnassa meillä tytöillä oli koripalloa. Sai ilmottautua tyttöjen koulujenväliseen korisjoukkueeseen ja aika moni halusi tulla joukkueeseen.
Nyt päästään onneksi pitkän koulupäivän jälkeen kotiin :)

Tiistai (:
Tänään lähdimme lensimmäisella tunnilla nuorisotalolle meidän koko luokka ja A-luokka. Siellä oli kivaa; pystyi pelata tietokoneella ja pleikalla, sai katsoa telkkaria, pelata pingistä ja biljardia, ostaa karkkia (jos oli rahaa) ja paaljon muutakin tekemistä(siellä voisi siis käydä jatkossakin). Aika tosiaan kului aika nopeasti ja pian lähdimmekin sitten talsimaan kohti koulua(:
Ruokana tänään oli lihakastiketta ja perunaa (+salaattia). Kohta alkaa kuviksentunti ja kun satuminna ei taida olla paikalla niin tulee sijainen Mitäköhän on luvassa? Kohta nähdään ;)
No, niiin kuviksen tunnilla teimme 15min tai 30min enkeleitä. Kaikki piirsivät sellaisen enkelin millaisena itse ajattelivat sen olevan. Aihe oli siis ihan kiva :)
Viides tunti oli matikkaa ja teimme perustehtäviä kirjasta. Sai mennä luokan ulkopuolelle tekemään tehtäviä jos halusi ja minähän halusin :D
Ruotsia on seuraavasi niillä ketkä sitä nyt opiskelevat ja luultavasti harjoittelemme tulevaan kokeeseen joka on siis perjantaina. Sen jälkeen sitte himaaan. (;

Keskiviikko
Päivä alkoi tänään tietokoneluokassa (nykyään olemme siellä aika usein:) . Etsimme netistä Raunon antamiin uskonnon kysymyksiin vastauksia ja loput 5min sai pelailla tai chattailla omiaan.
Toinen tunti oli historiaa kirjoitimme vihkooon PALJON kaikkea Kiinasta ja arabeista yms.
Nyt alkaa matikantunti ja luvassa on murtolukujen ja sekalukujen jakamista. Matikan tunti meni ihan kivasti ja tässä lopputunnilla meidän barbien tyttöporukka kiintyi pelaamaan neljän suoraa.
Seuraavaksi on tuplatunnit (taas) tietokoneluokassa ja teemme (taas) jotain päihteistä yms.
Sitten voi mennä syömään jos ei ollut mennyt aikaisempaan ruokailuun. Ja ruokana taitaa olla ranskalaista kalaa ja perunaa.
Konetuntien jälkeen on Tarjan käsitöitä 2h ja sitten 7tunnin koulupäivä on vihdoin ohi ja saa lähteä kotia kohti.

Torstai
Uusi päivä alkoi musiikkilla ja kuinka ollakkaan Helena Leino oli sijaisenamme. Laulomme koko tunnin toivelauluja. Oli tosi kiva tunti, tuli ihan muistot mieleen :D
Toisella tunnilla eli matikantunnilla teimme kirjasta tehtäviä ja kun kaikki tehtävät oli tehty saimme dumlekarkit palkkioksi ;)
Kahdella liikkatunnilla oli telinevoimistelua ja otimme testit kuinka hyvin kukin suoritti rekin ja jonkin ryhmäesityksen.
Kaiken sen voimistelun jälkeen viimeinen tunti oli siis englantia. Tarkistimme lähinnä läksyjä ja suomensimme kappaletta. Minä(silja) ja Kate jouduimme luokanulkopuolelle johtuen pienestä naurukohtauksesta:D
Siinä se torstain koulupäivä sitten oli.

Perjantai
Koulu alkoi taas tuttuun tapaan:) Katsoimme niitä keskiviikkona tekemiämme diaesityksiämme, ja niistä tuli itseasassa aikas hienoja(: Ja niistä vielä oppikin eri huumeista yms.
Seuraavalla tunnilla olisi kuulunut olla musiikkia mutta eipäs ollutkaan, nimittäin tuli kuulutus että sen tunnin kuului olla oman luokanvalvojan tunti. Ja musiikin sijasta katsoimme videota nuorten tunteista ja mielialan valhtelusta. Kaikkin piti vielä kirjata siitä videosta neljä asiaa vihkoon.
Ruokana oli kait kalkkunapihvejä ja perunaa+salaattia (monien mielestä hyvää). Nyt on sitten tietokonluokassa joitain liikuntakyselyitä(kai). Ja viimeisellä mutta ei vähäisimmällä tunnilla ruotsinlukioilla on koe -.- . Ja sitten kottiin. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti