perjantai 1. lokakuuta 2010

Viikko 39


Viikko 39
Järjestäjä Jesse, Teemu ja Sampo

Maanantai
Maanantai eka tunti oli englantia. Silloin me saatiin meidän sanakokeet ja  kirjoitettiin jollekkin ulkomaalaiselle lapselle.Toisella tunnilla käytiin metsässä tutkimassa luontoa.Toka vikalla tunnilla meillä oli sanelu, jonka piti meidän koulun vararehtori.
Ja tytöillä oli sen jälkeen vielä liikuntaa.

Tiistai
Ekana pojilla on liikuntaa. Sitten oli uskontoa, jossa me käytiin läpi etiikan periaatteita.
Sitten meillä oli kuvista jossa me piirsimme variksia. Kävimme kuvistuntien välissä syömässä ja oli todella hyvää ruokaa : nugetteja ja jotain kaurahiutaleita.
Tokavika tunti meillä oli matikkaa.  Me saimme mennä ulos luokasta tekemään tehtäviä.
Me teimme sillä tunnilla murtolukujen supistamista.
Vika tunti oli ruotsia. Me katsottiin myös koostevideo meidän leirikoululusta ja kehittelimme keskustelun ruotsiksi.

Keskiviikko
Meillä alkoi koulu 8.40
Eka tunti oli uskontoa, jossa mm. katsoimme videoita basejumpista.
Toisella tunnilla meillä oli matikkaa ja sitten historiaa.
Matiikassa me saimme matiikan kokeet. Ne  meni kaikilla ihan hyvin. Tulosjakautuma on luokan sivuilla.
Historiassa käsittelimme ritareita. Se on todella mielenkiintoista. Me kirjoitimme niistä vihkoon ja teimme tehtäviä. Ja sitten otettiin koulukuvat!!!! Käsityötunnit päättivät päivän.

Torstai
Me tulimme reippain mielin kouluu klo 8.40.
Ensimmäisellä tunnilla meillä oli musiikkia. Meillä oli sijainen koska Minna oli jossain koulussa. Me alettiin harjoittelemaan uutta biisiä joka oli I will stay. Musiikin tunnin jälkeen me uppouduimme jännittävään matikka mailmaan ja meillä taisi olla aiheena murtolukuja. Kun jouduimme lopettamaan matikkamatkan ja menimme liikuntatunneille. Me harjoiteltiin siellä lihasliikkeitä kun meillä on ensi viikolla lihaskuntotesti. Lihasliikkeistä väsyneinä meillä oli harmiksemme vielä englantia jossa me hieman suomennettiin yhtä kappaletta ja tehtiin tehtäviä.
Perjantai
Tulimme jälleen hyvin mielin kouluun ja koulu alkoi klo 9.40.Ensimmäisellä tunnilla meillä oli tarkoitus lukujärjestyksen mukaan olla tunti tietokoneluokassa mutta eipäs ollutkaan, koska se oli varattu. Sen sijaan me toimme luokkaamme läppärit ja tehtiin taas murtoluku tehtäviä ja kaiken kruunasi se, kun saatiin mennä ulos luokasta
 Matikkamatkan jälkeen meillä oli musiikkia. Meillä oli taas sijainen Tapio koska Minna oli jossain koulussa. Me harjoiteltiin I will stayta ja katsottiin elokuvaa. Musiikin jälkeen meillä oli viikon lopetus. Me katsottiin dokumenttia nuorten alkoholin käytöstä ja meidän piti kirjoittaa kansioomme viisi juttua siitä dokumentista. Viikon lopetuksen jälkeen osa sai lähteä kotiin ja osalla oli vielä tunti ruotsia. Ruotsin tunnillla teimme tehtäviä kirjasta. Kun tehtävät oli tehty niin sai hakea miniläppärin. Sitten kun tunti oli loppu kaikki lähti kotiin. Että sellaista menoa tällä viikolla ja mitäköhän se ensiviikko tuo tullessaan?








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti