maanantai 20. syyskuuta 2010

Viikko 37

Viikko 37
Järjestäjät Miksu ja Sampo

Maanantai
Kaken enkun tunnilla aloitetaan. SANAKOE! Se oli helbbbo(onneks)!!!! Sitten aamun avaukseen :D
Siellä sanottiin vessan lattioiden sotkemisests ja viikon hyvän tekiä oli Pauli 6A:alta :-) Ruokana oli kalakeittoa. Ruuan jälkeen oli hissaa, piti keksiä kysymyksii. Seuraavaks on äikkää, tehdään tehtäviä sivuilta 6-8. Jos ei tee loppuun, tulee läksyks. Tunnilla sai mennä ulos luokasta. Jippii!!!:) Vikalla tunnilla oli matskuu.

Tiistai
Päivä alkaa poikien liikalla, sai valita pelaako futista vai frisbii golfia. Ussaa ja sen jälkeen kuvista kaks tuntii. Jatkettiin aiempia kuvis töitä, että sitä rataa. XD Tvt luokassa seuraavana tuntina ollaan tekemässä leirikoulu julkaisuja. Ja ruotsii vikaks niillä jotka alotti sen.

Keskiviikko
Ussaaa, toisilla on et:tä ja toisilla on tavallista ussaa.
Sitten oli mediaa, katottiin Suden -kesä leffa, aluks oli vähän vaikeuksia saada pyörimään elokuva. Lopuksi tuli tehtäviä leffasta.

Torstai
Ensimmäinen tunti alkoi musalla, jollon oli luvassa kitaran soittoa, ei älytty siitä oikeen mitään.. Seuraava tunti alkoi matikalla, tehtiin vain kirjasta perus tehtäviä. Matikan jälkeen 2h liikuntaa; suunnistusta. Löydettiin melkeen kaikki rastit , mutta yksi jäi puuttumaan:) Viimeinen tunti olikin taas kerran Kaken enkkua, läksyy tuli kyläl ihan tarpeeeeeeeeeeks,.! Koulun jälkeen porukat lähti kirjastoon koneille :D

PERJANTAI
Kouluun 9:40 ja aluksi oli tapahtunut kuolussa joku tulipalo mutta se ei ollut mikää tulipalo et koulu ois palanut. Musaa ennen matskun tunti. Matikan tunnilla oli kokeita varten treeniryhmät kolmessa tasossa. Musassa oli skeballa jotai basso jutuu. Sitten vikalla tunnilla katseltiin selviytyjiä ja syötiin Raunon antamia mässyjä. Koulu loppui.

By:  miksu ja sampo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti