perjantai 10. syyskuuta 2010

Viikko 36


Järjestäjät Kate ja Silja


 
Maanantai
Leirikoulun jäkeen oli taas mukava tulla kouluun, vaikka Virossa olikin parasta (; !
Ulkona ei ole enää kovinkaan lämmin, se on pakko myöntää. Ulkoa oli mukava päästä lämpimään koulun sisälle hyisen koulumatkan älkeen. Kaken enkku aloiti päivän. Onneksi läksyjä ei tarkistettu... :D . Soikulassa Rauno selitti/kehui leirikouluamme, joka oli onnistunut hyvin:) Saimme kaiken lisäksi lakritsipiiput suuhumme :)! Kouluruoka oli kerrankin ihan syötävää, makaroonilaatikkoa. Ruuan ja välkän jälkeen kaikkien luokkaan tultua saatiin äikänkirjat! Tuntui ihan oudolta tehdä pitkästä aikaa käsialaa. Nyt välkkä loppui ja kirjoittaminen jatkuu ensi välkällä ;).

Tiistai
Keinut

Oltiin koulujen välisissä yleisurheilukisoissa tavalisen koulupäivän sijaan :) Ensimmäiseksi alkoi pituus, johon Mari oli osallistunut. Hypyt näyttivät pitkiltä ja ilmeisesti olivatkin, sillä Mari sijoittui kuudenneksi! Sampokin oli pituushypyssä ja pääsi jopa neljänneksi! Seuraavaksi oli luvassa Katen 60metrin joksu. Kate veti kyllä hurjaa vauhtia, vaikka tulikin 17. sijalle ja onhan sekin ihan hyvä :)
Poikien 60metrin juoksut, johon Otto ja Teemu olivat osallistuneet alkoi lähestyä,jota me kuvattiin. Otto sai hopea mitallin ja Teemu sijoittui viidenneksi:). 600metriin piti jonkun aikaa odotella, mutta lopulta Silja ja Eva olivat lähtöviivalla. Molempien erien jälkeen huomattiin Siljan tulevan neljänneksi!:) Ja Eva oli kolmannestoista. Hyvät suoritukset! ;) Kaikkien juoksujen ja hyppyjen jälkeen ei ollut enään mitään luvassa medjän luokkalaisilta. Urheilukentän laidalla katsellessa muitten suorituksia tuli vietettyä loppu ”koulupäivä” kunnes bussi tuli vihdoin hakemaan n. Klo:14.45. Oli siinä vielä voimia kerättävä että jaksoi pyöräillä kotiin asti kiojen jälkeen!:D


Keskiviikko

Urheilukisojen jälkeen taas kouluun, boooring:D Ilma taas ihan hyvä.. Portaat ylös ja ussant unnille. Raamattua opeteltiin tällä kertaa. Tokal tunnil päästiin koneille:) Kirjotettiin Viron tapahtumist jtn hauskaaa. Ja sit taas välkkä :) Neljännen tunnin jälkeen kaikki piirteli taululle jotain upeita teoksia;D Ruoka EI ollu mitään parasta.. Ja kohta alkaapi viides tunti. Noniin nytte kässätunneille ja sitten vihdoinki kotiin :)


Torstai 
Ensimmäinen tunti alkoi musalla, jollon oli luvassa kitaran soittoa, ei älytty siitä oikeen mitään.. Seuraava tunti alkoi matikalla tehtiin vain kirjasta perus tehtäviä. Matikan jälkeen 2h liikuntaa; suunnistusta. Löydettiin melkeen kaikki rastit yksi jäi puuttumaan:) viimeinen tunti olikin taas kerran Kaken enkkua, läksyy tuli kyl ihan tarpeeeeeeeeeeks,.! Koulun jälkeen porukat lähti kirjastoon koneille :D 

Perjantai

Matskul alkoi koulu, Tehtin kirjan tehtäviä ja Rauno pyysi vuorotellen ducksit, barbit, muumit ja Hieman laihemmat pieneen neuvotteluun miten omassa ryhmässä leirikoulu oikein sujui yms. Välkän jälkeen musaa, taaaas kitaran soittoa, lopputunti oli vähän niiku vapaata.. Tultiin justiin ruokailusta, vatsat täynnä lihapullia! :D Nyt alkaa viikon lopetus tunti, vähän kaikenlaista luvassa luultavasti, esim. luokan siivousta yms. Raunon ruotsia vielä seuraavaksi niillä ketkä sitä nyt lukevat.. Sitte päästään nauttimaan viikonlopusta ! :)))))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti