keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Keskiviikko

  Keskiviikko

Aamulla oli vaikeuksia herätä, mutta pakkohan se oli... Lopulta kun viimeinenkin oli päässyt jaloilleen alkoivat aamutoimet. Aurinko paistoi ihanasti ikkunasta. Mentiin nurmikolle makaamaan ja nauttimaan lämmöstä. Aamiaisen jälkeen lähdettiin metsäretkelle ja metsämuseoon. Metsässä oli kaikkien mielestä tosi kaunista/ihmeellistä.

Päivällisenä oli nakkeja ja perunamuusia, oli hyvää. Ja jälkiruuaksi jopa kolme palloa jäätelöä, NAM! Ruuan jälkeen mentiin rannalle. Rohkeimmat uskalsi jopa uida! Sen jälkeen kauppaan sai lähteä ken haluaa, ostamaan namia! :)
 Nyt ollaan sitten saavuttu kaupasta ja namit piilotettu nälkäisiltä silmiltä >;D

Meikkailimme tässä pienessä tyttöporukassamme ja juteltiin vähän kaikesta. Kun Teresa & Elina olivat käyneet uimassa, me barbit saimme siitä tarran ja tunnelma on hyvä pientä riitaa lukuun ottamatta, toivottavasti se selviää mahd. Nopeasti, kukaan meistä tuskin haluaa riidellä. Illalliseksi oli lihapullia, perunoita ja raastetta. Ensin tehtiin tehtävät, ja sitten mentiin suihkuun. Suihkun jälkeen oli bileet! Hieman laihempien järjetämät. :) Bileissä oli tanssikisa ja kaikkea muuta hauskaa. Täällä Sagadissa on mukavaa ja todella kaunista. Bileiden loputtua oli rauhoittuminen ja nukkumaan meno.


Kirjoittanut: Barbit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti