torstai 21. huhtikuuta 2011

Viikko 16





Santeri

Maanantai alkoi Kaken englannilla jolloin suomensimme kirjan sivua suomeksi. Sen jälkeen meillä oli tunti jolloin kirjoitimme luokassa virkkeitä paperille ja kirjoittamisen jälkeen suuntasimme pääsiäisesitykseen. Siellä esitettiin niitä peruspääsiäisen tapahtumia eli siis sitä kuinka Jeesus ristiin naulittiin jne. Esityksen jälkeen menimme syömään. Ruokana oli nakkisoppaa, näkkäriä, kurkkua ja jotain muuta random leipää. Syömisen jälkeen meillä oli hyvin jännittävää matematiikkaa joka oli kerrankin helppoa. Matematiikan jälkeen meillä oli tvt luokassa tunti. Tvt luokassa teimme taaaaaas matikkaaa. Tvt tunnin jälkeen pojilta loppui koulu ja tytöillä jatkui liikunnalla. Tytöillä oli jalkapalloa.


Tiistai

Päivä alkoi poikien liikunnalla. Pojilla oli jalkapalloa isolla jumppapallolla. Liikunnan jälkeen oli uskontoa. Me harjoittelimme uskonnonkokeeseen. Uskonnon jälkeen meillä oli kuvaamataitoa. Meidän piti tehdä ympäristötaidetta. Eli etsiä luonnosta asioita ja laittaa ne ihan minkälaiseen toiseen järjestykseen vaan. Ensimmäisen kuvis tunnin jälkeen jotkut menivät syömään. Ruokana oli tonnikala fusillilaatikkoa. Syömisen jälkeen oli toinen tunti kuvista jossa jatkoimme ympäristötaidetta. Ja toisen kuvistunnin jälkeen loputkin menivät syömään. Sen jälkeen meillä oli matikkaa jälleen kerran (jeee). Matikan puuduttavan tunnin jälkeen osa pääsi koulusta ja muilla jatkui ruotsilla.

Keskiviikko

Päivämme alkoi uskonnon kokeella. Koe oli suht jotenkin helppo. Seuraavaksi oli taaaas matikkaa. Katsoimme pikku dokumentin geometriasta. Dokkarin jälkeen aloimme tekemään kirjasta matikkaa. SE OLI VAIKEAA. Seuraavalla tunnilla meillä oli historiaa. Rauno antoi tehtäviä ja meidän piti kirjoittaa vastaus paperille. Sitten menimme syömään. Ruokana oli puuroa ja leipää. Syömisen jälkeen meillä oli historiaa. Eikä tapahtunut oikein mitään jännää. Hissan jälkeen meillä oli matikkaa ja en tarkalleen muista mitä tehtiin. Matikan tunnin jälkeen meillä oli kaksi tuntia käsitöitä ja kässätuntien jälkeen pääsimme koulusta.
Torstai

Aurinkoinen koulupäivämme alkoi Kaken enkun tunnilla. Saimme kokeemme juuri tuolla tunnilla. Synkän tunnin jälkeen meillä oli matematiikkaa jossa teimme matikkaa koska se oli matikan tylsä tunti. Matikan jälkeen meillä oli liikuntaa ja liikunnassa oli jalkapalloa. Meillä oli siis kaksi tuntia jalkapalloa tekonurmella. Jalkapallon jälkeen menimme syömään ja ruokana oli tortilloja. Massut täynnä tulimme tunnille ja katsoimme suomalaisten tekemää dokumenttia Japanin maanjäristyksestä. Maanjäristys dokkarin jälkeen pääsimme koulusta LOMALLE!!!!!!!

Perjantai

LOMAAAAA!!!!!!!!! JEEE!!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti