maanantai 18. huhtikuuta 2011

Viikko 15



 Järjestäjät Silja ja Kate
Maanantai

Ensimmäisellä tunnilla, siis enkun tunnilla, teimme tehtäviä adverbeistä, kopmaratiiveista ja superlatiiveista Kaken opastuksella.
Aamunavauksessa meille kerrottiin kiusaamista käsittelevistä nuorista, eli versoista. Ja lopuksi kerrottiin, että missä järjestyksessä ja miten pitäisi tulla jatkossa aamunavauksiin.
Seuraavalla tunnilla Rauno luki meille Christer Lybäckistä kertovaa tositarinaa, jossa linnakundista tuli lääkäri. Se oli mielenkiintoinen kertomus.
Ruokailussa oli riisiä ja kanaa + porkkanaraastetta.
Matemaatiikan tunnilla teimme tehtäviä kirjasta littyen geometriaan. En kyl tajunnu niistä pätkääkään.
Neljännellä tunnilla Rane antoi ohjeet, kuinka meidän täytyisi tehdä esseet valitsemastamme maanosasta. (valittavissa oli: AFRIKKA, ETELÄ-AMERIKKA, POHJOIS-AMERIKKA, AASIA JA AUSTRALIA.) Esseen oli oltava valmis viimeistään perjantaina.
Viidennellä tunnilla oli tietokoneluokassa kielioppi harjoituksia. Ei siitä sen enempää.
Tytöillä jatkui vielä viimeinen tunti liikunnassa korista pelaen.

Tiistai

Aurinko paistaa ja päivä on kaunis. Ihanaa kun asfaltit näkyy jo kokonaan ja lunta on vain teitten reunalla. :) Koulu alkoi 3-6lk aamunavauksella. (pojilla oli kyllä ollut liikuntaa jo 8:40). Aamunavauksessa puhuttiin palmusunnuntaista, virpomisesta ja tunteista.
Sen jälkeen Rauno kutsui meidät sosiaaliseen soikulaan ja kertoi jtn pääsiäisen historiasta (jälleen HISTORIASTA). -.-
Nyt on 5min välkkä ja kohta alkaa kuvis. Nykyäänhän Rauno opettaa meitä eikä Satuminna. Opetuksen jälkeen meille selvisi, että tarkoituksena olisi tedä kollaasi, jossa käytettäisiin mm. paperia, sanomalehti, luonnontarvikkeita yms. No ensimmäisen tunnin aikana saatiin enimmäkseen luonnoksia valmiiksi ja sitten lähdettiin ruokailuun. Tarjolla oli makarooni laatikkoa (: Seuraavalla ja viimrisellä kuviksen tunnilla suurinosa sai työnsä valmiiksi ja muutamilla jäi vielä kesken. Luokka oli aika sotkussa kun seuraava tunti alkoi.
Tunnilla olisi kuulunut olla esseiden tekemistä maanosista, mutta se peruuntui, koska tukrit tulivat kertomaan meille vähän asioita siitä millaisia muutoksia tulee, kun mennään ensivuonna yläasteelle. Opetuksen lisäksi meille oli myös leikkejä. Oli itseasiassa aika mukava tunti. (=
Lopuksi ruotsinryhmällä jatkui tietysti vielä ruotsin tunti. Olimme koneluokassa tekemässä Raunon antamia tehtäviä. Ja sitten kohti kotio !

Keskiviikko

Hihhei, riemulla kohti koulua !! (← sarkasmia). :D No jooo... ihan kivä päivähän tässä on edessä kun on 3h rainaa. (:
Esimmäinen tunti kuitenkin uskontoa. Käytiin läpi mm. esilaisia uskontoja ja niiden tapoja. Tehtäviäkin tuli tehtyä.
Päivän hauskuus alkoi vasta sitten kun saatiin muistiinanojen jälkeen vihdoin leffa alkamaan. (Leffan nimi oli LIFE OF BRIAN. ← Joka on komedia elokuva, jossa kerrotaan Brianista jota luullaan messiaaksi, kun hän syntyi Jerusalemissa oikean Messiaan vieressä olevassa tallissa.) Tässä vaiheessa vaikuttaa ainakin parhaalta leffalta tähän asti. (;
Nyt osa porukoista lähti syömään, mutta itse ajattelin mennä vasta myöhempään ruokailuun, ei nimittäin ole yhtään nälkä kaiken sen herkkumäärän jälkeen. Kun kello on 11:45 leffa jatkuu.

Noniiin. Leffa on loppu ja silleijj. (oma mielipiteeni on: ihan jees oli, ainki hauska :D Tähtiä antaisin n. 3)
Nyt on aika rento meininki tääl Katen ja Santun kaa, näin btw :D
Viimeinen Raunon tunti on sitten matematiikkaa -.- Ja jatkamme luultavasti kirjasta geometria asioita.
Lopputunnit kässää ja sitten vihdoin kotiin. (=(=

Torstai

8:40 kouluun ja äkkiä kaapeille kertaamaan enkkua, seuraavan tunnin kokeeseen. No Kake antoi koepaperit niin eikun tekemään. Huhhuh nyt se on ohi ja kai se ihan hyvin meni...
Seuraavalla tunnilla oli jälleen matikkaa (geometriaa). Aika helppoja tehtäviä. (:
Ensimmäisellä liikkatunnilla olimme fudista jätti pallolla. Tytöistä ja pojista tehtiin sekajengit. Meille tuli aika hyvä jengi ja voitimme kaikki. (;
Toisella liikuntatunnilla oli kortista. (samoilla joukkueilla ) Viiiihdoin tunnit loppuivat ja sai mennä koppiin huilaamaan.
Ruokailua odotellessa me tytöt juttelimme marttakerhoissa ja pojista en tiiä. (ruokailussa oli hernekeittoa)
Viimeinen tunti työskennellään koneluokassa äikäntehtävien parissa. :D:

..HELLUREI JA HELLÄT TUNTEET PÄIVÄ ON OHI !!

Perjantai

Kahdella ensimmäisella musantunnilla katsoimme elokuvaa joka kertoi Mozartista. Se on aika kiinnostava. Ei ehditty katsoa sitä vielä kokonaan.
Ruokana oli lindströminpihvejä, jotka eivät olleet niin herkullisenihana. Ruuan jälkeen ostettiin kahvilasta pullaa. (=
Kolmannella tunnilla katsoimme omassa luokassa tieteen ajankohtaisohjelmaa, joka kertoi geenimuunnellusta ravinnosta.
Tietokoneluokassa jatkuu sitten vielä ruotsin tunti niille ketkä nyt ”ruotsissa” ovat.

...Hyvää viikonloppua kaikille !! (:::

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti