maanantai 21. maaliskuuta 2011

Viikko 11

  Viikko 11 järjestäjät Silja, Kate ja Anna

Maanantai

Ulkona on vihdoin keväinen ilma! Kouluun oli mukava tulla viikonlopun ja varsinkin yökoulun jälkeen (Joka Raunon mielestä sujui aika hyvin ;). Kaken tunnilla tarkistimme englanninläksyjä ja sen sellaista.. Aamunavauksessa kerrottiin, että tällä viikolla  olisi vain oppilaitten toivomia ruokia tiedossa. Lukutunnilla Rauno luki Mika Waltarin kirjaa: Hannu suolanhakijan tarina. Siitä ku oli saanut muistiinpanot kirjoitettu oli ruokatunti. Ruokailussa tosiaan oli hyvää ruokaa: nugetteja, riisiä, currykastiketta ja porkkanaraastetta. (: Kynätaituri tunnilla ”harjoiteltiin” tekstausta ja piti tehä iha sairaasti tehtäviä.! Sitten tietokoneluokassa tehtiin yhtälölaskuja sun muuta.. Seuraavaksi on tuhattaiturii. Normaaleita tehtäviä tehtiin. Aika moni meni ulos luokasta, mut me ja muutama muu jäätiin luokkaan ja kuunneltiin musaa samal ku tehtiin tehtävii. Pojat pääsee nyt koulusta, mutta meillä tytöillä on vielä liikuntaa, korista. Koriksessa harjoiteltiin kuljettamista ja lopussa pelattiin.

Tiistai
Ulkona taas upea ilma! Koulussa ekalla tunnilla oli uskonnollinen aamunavaus ja se tyyppi puhu jostain paastoamisesta..Lopputunnista kävimme ussan koealueen läpi ja katsoimme Japani videoita. Ja nyt alkaa sitte kuvis. Kaikki teki vähän eri aiheita mm. ihmisiä. Ruokana oli palaneita pinaattilettuja ja jotain makaroonitonnikalakinkkupaprikahernemaissisalaattia. Ja mausteita. :D Sit taas toinen tunti kuvista. Raunon tunnilla koneluokassa kirjoitimme tehtäviä Michelangelosta ja Leonardo da Vincistä. Kohta joillain jatkuu vielä ruotsia...

Keskiviikko
Jälleen mukava ilma ulkona :D Ja ensimmäinen tunti katsottiin videota Kiinan teineistä, joilla oli nettiriippuvuus ja teinipoikia pidettiin perheen ”pikku keisareina”. Aika järkyttävää suoraan sanottuna :D: Toinen tunti katottii kans sitä videoo ja lopputunnist oli fyssaa. Sit seuraavalla tunnila oli matikkaa ja tehtii yhtälölaskuja. Kohta mennään syömään kalkkunapihvejä. Ruoka oli iha ok : )). Sen jälkeen oli äikkää. Äikässä me harjoteliin aikamuotoja, ne oli aika helppoja mielestäni :). äikän jälkeen seurasi hissaa. Hissassa käsiteltiin renessanssia. Sitten seurasi kässää jossa Tarja lupasi meille yllätyksen ;). Yllätys olik että päästiin 10 min ennen koulusta : )). Noo kässä tunti oli tylsä niiku aina :D. Jaa sitte lähettiin onnellisina kotiin : )

Torstai

Tänään olin hyvin kylmä aamu :). Noo tultiin kouluun ja ensimmäinen tunti oli Englantia. Englannissa tuntia meni enimmäkseen läksyjen tarkistamiseen ; ). Enkun tunti oli mun mielestä iha kiva : ). Sitte seurasi fyssaa. Mentiin tvt luokkaan ja siellä rauno anto tehtäviä. Sain tehtyä ne kaikki! : ). Seuraavaksi oli liikkaa. En liikannut koska olin edellisenä päivänä       kaaduin ja satutin käden : D. Liikassa oli lentopalloa (koppipalloo). Tunti oli ihan kiva. Sitte mentiin syömään ja ruokana oli uunimakkaraa ja perunamuusia : )). Ruokävälkällä mentiin ulos d-vitamoimaan koska aurinko paistoi. Seuraavalla tunnilla oli taas äikkää, ja käsiteltiin aikamuotoja. Tunnilla saatiin myös Bilsan kokeet takaisin. Sitten kaikki lähtivät himaa :)

Perjantai

Jijeei, ulkona paistaa aurinko! :D No mut kuitenkin eka tunti oli Raunon matikkaa, paitis että alku tunnista juteltiin sosiaalisessa suikulassa kaiken näköisestä asiasta. Seuraavaksi ois musaa (: Musantunnilla tehtiin niitä esitelmiä Mozartista, di Lassosta yms.. Ruokana oli pihvejä, perunaa ja salaatti, nam! Ysit piti myös kahvilaa jossa oli tarjolla kaikkia leivoksia ja mehua. Sitten taas musiikkia. Esitelmät pitäisi saada valmiiksi, ja niin saatiinkin (noin suurin piirtein). Nyt osa pääsee koulusta, ja ruotsinryhmä menee koneluokkaan.

        HYVÄÄ VIIKONLOPPUA !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti