lauantai 12. maaliskuuta 2011

Viikko 10


Viikko 10: Järjestäjät Jesse ja Joni

Maanantai

Ensimmäisellä tunnilla meillä oli englantia ja me kertasimme kirjasta aioita.
Sitten me menimme aamun avaukseen jossa meille kerrottiin naisten päivästä ja talvi-urheilupäivästä. Aamun avauksen jälkeen me teimme kynätaiturista sivuja 42-43. Seuraavalla tunnilla menimme tvt-luokkaan tekemään kemian tehtäviä kitkasta ja painovoimasta.Sitten tehtiin matikkaa sivuja 48-51. Ja sitten meillä pojilla loppui koulu ja tytöillä oli vielä liikuntaa.

Tiistai
Kun tulimme kouluun niin taivas oli pilvinen. Eka tunti oli liikuntaa meillä pojilla ja me pelasimme koripalloa .
Toisella tunnilla me kirjoitimme laiskiaisesta ja naisten päivästä. Sitten alkoi kuvis. Olikin Tuomo sijaisena. Me katsottiin ghotsbustereita molemmat tunnit. Kuviksen jälkeen meillä oli historiaa ja me kirjoitimme Kolumbuksesta ja intiaaneista.
Viimeiseksi mutta ei vähimmäiseksi meillä on ruotsia.

Keskiviikko
Ja kun tulimme kouluun niin aurinko paistoi ja 150 oppilasta oli menossa talmaan ja kaikki muut joutuu jäädä tänne koululle tekemään jotain. Ja jotkut meni ratsastaa.Elikkä koulussamme oli vihdoinkin kaikkien odottama TALVIURHEILUPÄIVÄ. No ei tästä päivästä oo sitten enään mitään kertomista paitsi että ruokana oli puuroa,mansikkakeittoa,leipää,kinkkua ja juotavana maitoa ja vettä :-D.

Torstai
Tulimme kouluun, taivas oli taaas kerran pilvinen ja ensin meillä on englanti.
Englannissa meillä oli sanakoe ja se oli toodella helppo ja sen jälkeen suomensimme kappeleen south afrikan safari. Ja sit meillä oli ihmsen biologian koe. Ja sen jälkeen meillä on liikuntaa jossa pelasimme lentopalloa (koppipalloa).Viimeisellä tunnilla menemme kauppaan jee :-D.

Perjantai
Ja vihdoinkin se on hetki on koittanut ja on yö koulu. En sin meillä oli älypää tietovisa koneella ja ryhmät sai koneet ja koitti saada mahdollisimman hyvät pisteet. Sen jälkeen oli kokki sota, se oli todella tasaista ja kaikki sai hyvät pisteet. Kuukauden rainassa katsoimme The blues brothersseja se oli todella hyvä leffa ja siinä oli tehty maailman ennätys autojen kolaroinnissa samaan aikaan. Sen jälkeen meillä oli vapaa aikaa. Meillä oli koko koulu käytössä jee ja sen jälkeen nukkumaan klo 00.00.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti