perjantai 4. helmikuuta 2011

Viikko 5


Järjestäjät RIKO JA RASMUS
Maanantai
Viikko alkoi niikun yleensä eli enkulla. Wiikon aloitus seuraavalla tunnilla elikä luku tunti. TuhatTaiturin tehtävät, olivat ihan kivoja. Sen jälkeen oli muistiin panoja ihmisen bilsasta.
Sitten oli kynätaituria ja tytöillä oli liikuntaa.
Tiistai
Pojilla alkoi päivä liikalla ja meillä oli sählyä. Sampo ja Mari olivat Et:eessä ja minä en muista mitä meillä oli uskonnossa. 2H kuvis ja tää kone tilettää! …. ja sitte hissaa joka on ihan kivaa, kirjotettiin uudesta-ajasta=)


Keskiviikko
Taas uskontoa ja sit mä unohdin mitä me tehtii.Toisella tunnilla meillä oli kirjallisuustietoa tehtiin kirjallisuutta. Kolmannella tunnilla meillä olikin kirjailia esitelmä juttuja, kirjoitettiin suomalaisista kirjailioista. Ja sitten olikin jo neljännestunti ja me huollettiin kieltä. Ja se olikin meidän vika tuntimme koska meillä ei ollut käsitöitä.(en ehi selittää miks, enkä oikeestaan ees tiiä miks)

Torstai
Ega tunti oli englantia ja teimme sillä tunnilla tehtäviä ja suomensimme kappaleen sanoja joista yksi oli mölkky. Toisella tunnilla meillä olikin matskua ja teimme sivuja 24-27.
kolmannella tunnilla ja neljännellä tunnilla meillä oli luiggaa , lätkää ja muuta hauskaaaaaaa luistimilla.
Vikalla tunnilla meillä oli kynä taituri; booooriing!!!

Perjantai
Ekana oli matikkaa ja se on ihan kivaa mutta nyt on kaksi musan tuntia. Ja sitten viikonlopun viettoon, koska perjantaisin on vain kolme tuntia koulua. Ja vikalla tunnilla muilla oli ruotsia ja he saivat ruotsin kokeet ja kaikilla meni kuulemma hyvin. (tosi hyvin!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti