maanantai 13. joulukuuta 2010

Viikko 49



Viikko 49
järjestäjät Otto ja Rasmus S.

Maanantai
Maanantaina oli itsenäisyyspäivä joten meillä ei ollut koulua, joka oli kivaa.

Tiistai

Meillä oli ekalla tunnilla liikuntaa. Me pelattii sählyy. Joillain oli omat mailat ja muut joutu käyttämään koulun mailoja. Tokalla tunnilla meillä oli tyhmä uskonnon koe. Se oli aika vaikee ku en ollu lukenu hirveesti. Sen jälkeen meillä oli kuvista. Sai valita 3 eri jutusta mitä piirtää. Piirsin pilapiirroksen. Se oli yön timo. Sen jälkeen meillä oli ruokailu. Siellä oli perunaa ja jauhelihakastiketta. Sen jälkeen jatkui kuvis. Kuviksen jälkeen oli historiaa. Teimme muistiinpanoja Suomen ritareista. Vika tunti oli ruotsia. Suomennettiin jotai kappaletta ja tehtiin tehtäviä.

Keskiviikko

Aloitimme uskonnolla. Ei tehty paljo mitää mikä oli kivaa. Tuomo on Raunon sijaisena. Hän on kiva ope. Seuraavalla tunnilla oli tarinan kirjoitusta tietsikkaluokassa. Kirjoitimme jouluaiheista.
Seuraavalla tunnilla koristelimme kirjekuoria arpajaisiin. Piirsin joulupukin. Ruokailu oli sen jälkeen. Siellä oli kalapullia ja perunaa. Piti olla sitten tvt luokassa matikka, mutta se oli varattu, joten jäimme tekemään luokkaan niitä prosenttilaskuja. Viimesillä tunneilla meillä oli kässää. Minä tein ipod-koteloa. Se oli kivaa.


Torstai

Eka tunti oli musiikkii. Soitettii ja laulettii joululauluja. Seuraavalla tunnilla oli prosenttilaskuja tietokoneluokassa. Sitte ku oli tehny kaikki ni sai mennä vapaasti pelaa jotain. Sen jälkeen mentii liikkatunnilla hiihtämään. Minä, Rasse ja Teemu hiihdettiin n. 8 kilsaa. Unohdettii ilmoittautuu Petrille ennen ku lähettii hiihtää mutta sil ei ollu oikeestaa mitää välii. Viimesellä tunnilla meil oli Enkun koe. Se oli aika helppo Rassen mielest. KOULU loppu.

Perjantai

Meijän koulu alko 9.40 ja se oli kivaa. Ekalla tunnilla oli oikeinkirjoitus harjoitus. Sen jälkeen meil oli musaa. Katottii leffaa ja ne jotka ei ollu laulanu laulukoetta ni lauloi sen laulukokeen. Kolmannel tunnil meil oli itsearviointi ja lopputunti katottii Kakolaa. Vikalla tunnil ruottin sanakoe. Iha jepa päivä. Viikonlopun viettoon!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti